De Reis van de Held

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Door het intensief bestuderen van literatuur, mythen en godsdienstige verhalen, ontdekte Joseph Campbell(1904–1987) een rode draad dat door elk verhaal loopt. Hij noemde dit ‘de reis van de held.’

Tijdens de masterclass volgen we die rode draad, niet alleen in theoretische zin maar we gaan deze ook herkennen in biografieën en praktisch toepassen in het vormgeven van ons eigen verhaal. Door te leren kijken door een mythologische bril wordt het niet alleen veel leuker om het nieuws te volgen, maar krijgen je eigen verhalen meer diepgang en ontwikkel je meer compassie voor je eigen stappen op de weg van de held.

Na een dag masterclasss:

  • Ben je de held in je eigen verhaal geworden,
  • Weet je wat de twaalf stappen in de weg van de held zijn.
  • Kan je deze stappen praktisch toepassen als verteller.

 

Locatie

De masterclass wordt in De Proeflokalen te Zutphen gehouden. Het adres is:
Vispoortplein 16
7201 ET Zutphen

 

Kosten

  • € 130,- normbijdrage inc. 21% btw

De prijs mag geen belemmering zijn om deel te nemen. Voor noodzakelijke reducties kun je contact openemen met de school.

 

Aanmelden
Aanmelden gaat heel eenvoudig. Stuur een mailtje aan m.coppes@nationalevertelschool.nl of bel rechtstreeks met Marita op M: 06 – 251 428 99. Je krijgt dan per e-mail een factuur met IBAN opgestuurd. Na betaling ben je definitief aangemeld.

Betalen via PayPal behoort tot de opties. Geef dat aan in je mail als je van deze optie gebruik wilt maken.

 

Annuleringsvoorwaarden
Kosteloos annuleren is mogelijk tot een maand voor aanvang van de training; daarna geldt: tot twee weken voor aanvang teruggave van de helft van het bedrag, daarna is geen teruggave meer mogelijk.

 

Rechtspersoon
De VOF Nationale Vertelschool is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 30.222.493.